Camerasystemen

Op onze nieuwe generatie hybride recorders kunt u zowel uw huidige coax aangesloten camera’s alsmede nieuwe IP camera’s aansluiten.

Met de nieuwe generatie Starlight buitencamera’s heeft u zelf bij slechte lichtomstandigheden nog goed zicht, vaak ook nog in kleur.

Gewone camera                                                                   Starlight camera met adaptief Infrarood

 

Onze werkwijze
Om tot een goed advies te komen gaat VDC altijd met de klant om tafel, want niet een situatie is hetzelfde. Wij vragen de klant wat hij wil zien, hoe hij wil terugkijken, hoelang hij beelden op wil slaan en wie er naar de opgenomen beelden mag kijken.  Na dit gesprek krijgt de klant een offerte op maat waarin omschreven staat wat er geleverd gaat worden, wat de mogelijkheden zijn, of het juridisch toegestaan is en wat de kosten zijn. Houd rekening met onderhoudskosten, want niet iedereen zal het u vertellen, maar harddisks gaan over het algemeen maar 1 a 2 jaar mee en camera’s en recorders worden in de loop der tijd vuil waardoor ze minder gaan presteren. Of uw situatie is veranderd.

 

Basis dingen over internetverbindingen

Via het internet kunnen wij op verschillende manieren middels computers, laptops en smartphones met diverse apparaten communiceren zoals, camerasystemen, alarmsystemen, gebouwenbeheersystemen, toegangscontrole etc. etc.

De verbindingen kunnen op 3 manieren tot stand komen:

  1. Rechtstreeks
  2. Via Wifi
  3. Via P2P (de cloud)

In de beveiligingswereld heeft rechtstreeks de voorkeur omdat er dan geen andere partijen tussen zitten, zoals de i-cloud, leveranciers, etc.

Van wifi weet je tegenwoordig zo wie zo niet wie er allemaal stiekem meekijkt.

Rechtstreeks:

Iedere internetaansluiting heeft een IP-adres (zie het als je huisnummer in de straat).

Dit zogenaamde WAN-adres kan statisch of dynamisch zijn.

Statisch – U houdt altijd hetzelfde WAN-adres (komt veelal voor bij bedrijven)

Dynamisch – Het WAN-adres kan door uw provider zomaar veranderd worden.

Ook kunt u door stroomuitval of wijziging router, de poortforwarding uit u router kwijtraken.

Op het moment dat het IP-adres of de poortforwarding uit uw router is gewijzigd, kunt u geen verbinding meer krijgen met de apparatuur die u op afstand wilt bekijken of beheren.

Dus als u niet meer kunt inloggen op uw apparaten:

 

Check dan het IP-adres door te gaan naar:

www.watzijnmijnips.nl  of  www.whatismyip.org

Dan ziet u in uw scherm wat uw huidige IP-adres (WAN-adres) is.

Is deze gewijzigd, wijzig deze dan ook op uw APP’s op uw smartphone of in uw computer.

Kijk op www.yougetsignal.com of de juiste POORT nog openstaat op uw router. Want als de poort van het aangesloten apparaat dichtstaat kunt u ook geen verbinding meer krijgen met het aangesloten apparaat.

 

Al onze camerasystemen zijn geschikt voor LIVE-VIEW

Momenteel beschikken wij over een kleine recorder voorzien van Push-Video die diverse types camera’s aankunnen. IP, AHD, TVI, CVI en normale camera’s.

Als u uw systeem gaat vervangen kan de reeds aanwezige coaxkabel gewoon worden gebruikt. Dit scheelt enorm in de aanlegkosten. Megapixelbeelden 1 tot 3 Megapixel over coax dus.

Op de recorder kunnen diverse contacten worden aangesloten die middels Push Video werken. Dit houdt in;

Als iemand uw voordeur nadert of uw terrein opkomt, u in enkele seconden via uw smartphone of tablet een video toegestuurd krijgt, zodat u direct kan zien wat er aan de hand is.

Een aantal klanten laat op de voordeurbel een contactje aansluiten zodat zij precies kunnen zien wie er bij hun aan de voordeur is geweest bij hun afwezigheid. Dit scheelt uren zoeken naar beelden.

Op het systeem kunnen ook Passief Infrarood Detectoren, magneetcontacten en lichtbronnen aangesloten worden.

Wij beschikken over camera’s die zelfs ’s nachts zonde infrarood in kleur kunnen kijken ook als er een klein beetje omgevingslicht is.

Wij leveren op maat diverse merken apparatuur zoals; Dalhua, AV-tech, Hikvision, Mobotics, Panasonic, Viscoo, Exacq Vision, Santec,Milestone, etc. Afhankelijk van de wens van de klant en de setting waarin het toegepast gaat worden kiezen wij voor een bepaald merk.