Deursluizen

VDC Security levert samen met een Duitse partner al jarenlang deursluizen aan juweliers, musea en overheidsinstellingen voor betaalbare prijzen in binnen- en buitenland.

Een deursluis wordt geheel op maat geleverd zodat hij opgaat in uw pand. De sluis moet eenvoudig te bedienen zijn, snel mensen naar binnen- en buiten kunnen laten gaan, maar eventuele overvallers en dieven buiten de deur houden.

Wij bouwen sluizen van aluminium, maar de voorkeur gaat uit naar staal. De gebruikte profielen kunnen dan kleiner zijn (dus meer glas, meer uitnodigend) en qua onderhoud heeft het weer er minder invloed op. Aluminium wil nog wel eens uitzetten waardoor  door temperatuurswisselingen deuren nog wel eens bijgesteld moeten worden. Staal heeft dat niet.

De sluizen kunnen afhankelijk van de beschikbare ruimte voorzien worden van draai-, klap- of schuifdeuren of een combinatie ervan.

Met de berekening van de ruimte van de sluis wordt ook altijd rekening gehouden met kinderwagens, rolstoelen en rollators.

De sluis kan in elke RAL-kleur worden geleverd. Verder is het ook mogelijk het geheel een RVS uitstraling te geven, glanzend of mat.

De deuren in de sluizen worden voorzien handmatige of automatische sloten met een 7-punts vergrendeling. Ook voor schuifdeuren hebben wij unieke sloten zodat ze niet opengebroken kunnen worden.

Gaat u verbouwen of bent u aan een sluis toe neem dan ruim van te voren contact met ons op. Dan kunnen wij in bijzijn van onze partner uit een goed voorstel doen.