Oprit- en terreindetectie

Horen en zien wie uw terrein opkomt?

Particulieren en bedrijven in het buitengebied zijn steeds vaker de dupe van inbraken en diefstallen.
Door continue bezuinigingen duurt het steeds langer voordat de politie ter plaatse is. Het dievengilde weet dat.Daarom zien wij ook steeds meer dat particulieren en bedrijven in het buitengebied samen een vuist maken.

VDC Security levert 2 types oprit/terrein detectiesystemen. En als u dit oprit- en terreindetectiesysteem koppelt aan een AVT camerasysteem, ziet u middels een push-video in enkele seconden (afhankelijk van de upload snelheid van uw internet) op uw smartphone zien wie uw terrein opkomt.

Zeer geschikt voor, particuliere woningen in het buitengebied, boerderijen, garagebedrijven, loonwerkersbedrijven, verhuurbedrijven, maneges, etc.

 

Systeem VDC-TD-STR

Dit systeem werkt met een draadloze zender en ontvanger, die beiden zijn voorzien van een accu en zonnecellen om de accu op te laden, waardoor er geen stroomvoorziening nodig is. De bijgeleverde bel kan tot 150 mtr. verderop geplaatst worden en met een repeater zelfs 1.500 mtr.

  
De detectoren zelf kunnen besteld worden voor een afstand van 20, 40, 60, of 100 mtr. Als de straal tussen de zender en ontvanger onderbroken wordt door een persoon of een voertuig, zal dedraadloze bel een sigaal afgeven. Als dit systeem op een AVT camerasysteem wordt aangesloten krijg je automatisch binnen enkele seconden een push-video van de gebeurtenis toegestuurd op je tablet of smartphone.


Systeem VDC-TD-IR

Dit systeem werkt met infrarood stralen en is voorzien van batterijen die ongeveer 1 jaar meegaan. Het werkt in een hoek van 90 graden tot 15 meter ver. Dit apparaat wordt veel gebruikt bij woningen, tuinen, maneges, en is leverbaar in vier kleuren. Wit, antraciet, groen en bruin. De ontvanger kan tot 10o mtr. verderop geplaatst worden. Als dit systeem op een AVT camerasysteem wordt aangesloten krijg je automatisch binnen enkele seconden een push-video van de gebeurtenis toegestuurd op je tablet of smartphone.

   

Voor meer informatie en prijzen bel of mail ons.